sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Kesäkukkien valtakunta
Ah ja voih - palaan toukokuun tunnelmiin vielä hetkeksi, kun ihania kesäkukkia piti taas käydä ihan vaan muutama ostamassa lähipuutarhalta! Luottopuutarhamyymäläni kasvattaa upeita kesäkukkia, vihanneksia ja yrttejä, joiden määrä ja loisto yllättää aina. Lapsista keskimmäinen on innokas seuralainen puutarhaostoksilla - kukkien värit ja visuaalisuus selvästi viehättää sekä vapaus vaellella kasviuhuoneesta toiseen aivan vapaasti äidin pähkiessä kesäkukkavalintoja. Esikoispojan kanssa tein viime kesänä yllätysreissun puutarhalle kesäkukkien hankinta mielessä. Esikoinen ei ole, noh, kovin innostunut kukista saati niiden väriloistoista, mutta onneksi on huumorimiehiä ja uteliaskin vielä. Ja taitaa tietää äidin innostuksen kukkia kohtaan, joten suhtautui retkeemme suopein mielin. 

Lopulta meillä oli todella hauskaa, kun lastailin kukkia malliin "vielä nämä ja nämä" hänelle kyytiin, ja poika kantoi autoon kaiken, minkä pyysin - ja sai vielä kehut ja työtarjouksen puutarhurilta. Päälle päätteeksi kävimme jätskillä "raskaan työn raatajina". Pari tuntia vierähti mukavasti hauskassa seurassa! 


Ja tänä vuonna poika lupautui uudelle reissulle (jos saa jäätelön palkkioksi), kun kysyin pilke silmäkulmassa. Äiti-poika-aika taisi olla sittenkin mukavaa, vaikka sitten kukkien keskellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti